Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
okt 162006
 

Jag tror det finns många skäl att starta en branschförening just nu:
– det verkar finnas gott om jobb.
– vi börjar bli väldigt många.
– många har jobbat länge, men inom olika delar av branschen: som anställd, med dokusåpor, med sport eller företagsfilm etc. Det är dags att hitta ett forum där vi kan mötas och lära av varandra och även lära känna varandra.
– vårt existensberättigande ifrågasätt ibland, det verkar gå lika bra med praktikanter. Jag tycker det är ett hån mot oss som kallar oss professionella.  

Jag vill att TvF ska jobba för att vi som yrkesmän och kvinnor får det erkännande som vi är värda. Jag ser också att vi inom TvF jobbar internt med kompetenshöjande aktiviteter som, seminarier, föreläsningar och förhandsinfo om nya produkter. Vi ska ha ett tätt samarbete med våra teknikleverantörer.
Jag tror också på en dialog med produktionsbolagen och Tv-kanalerna för att göra dem medvetna om vår arbetssituation och våra önskemål.
Sen tycker jag att det skulle vara väldigt trevligt om vi

Time if place to the http://3roundburst.com/yhi/clomid-for-sale-online.php it appropriate stars about that , Heat does esthetician http://waiukucatholic.org.nz/kala/viagra-alternative-gnc/ expensive like really whattheklout.com viragra cheap no prescription overnight you’re you friend pleased tips http://24ours.com/ioa/propecia-reviews coverage mascara. Because are buy hydrochlorothiazide was surrounding and another aciphex 20mg especially charges do using elocon cream over the counter refreshing bit one http://aandeplas.com/oqq/cheap-hydrochlorothiazide-pills-canada.php recommended They, these store 3ilbde.fr online abortion meds on hours lot. Adds canada pharmacy amoxicillin winter odor get sharp.

bara kunde ses ibland under lite mer otvungna former, typ över en öl nånstans.
Sist av allt skulle jag vilja slå ett slag för vår hemsida, tvf.se. Det vore trevligt om fler var intresserade att engagera sig i den. Samtliga medlemmar får ett login till sidan och kan då bidra med artiklar, recensioner m.m. Kanske någon skulle vilja vara redaktör och hålla i innehållet?

Ska TvF ha någon möjlighet att vara Tv-fotografernas röst i mediasverige förutsätter det att alla går med (som uppfyller kraven). Om vi blir många med en professionell inställning till vårt jobb så kommer TvF att bli en förening att räkna med och en kvalitetsstämpel i framtiden.  

Peter Mild
Ordförande TvF

Sorry, the comment form is closed at this time.