Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
jan 312007
 

Att anordna medlemsträffar för TV-fotografer är ju inte nån lätt uppgift men vårt första försök får ändå anses som lyckat. Det gäng som dök upp denna tisdagskväll i december bestod inte bara av styrelsemedlemmar (vilket vi först befarade) utan även av andra medlemmar och flera icke medlemmar, sammanlagt 23 stycken.

Kvällen började med glögg och lite småprat. Sen erbjöds de som ville en tur runt i SVTs lokaler ledd av Anders Westerberg. Vi fortsatte sen med att ordföranden Peter Mild berättade lite om bakgrunden till föreningen och lite om vad den ska jobba med i framtiden. Efter en kort disskusion högg vi så in på rostbiff, potatissallad grönsallad och öl. Trevligt.

 

Raymond Wemmenlöv från SVTsom hjälpt till med allt det praktiska runt träffen hade också med sig papper och tidskrifter från den gamla TV-fotografernas Förening som fanns på slutet av 70- och under 80-talet. Vi fick bläddra i hans papper och läsa om de frågor de hade att jobba med på den tiden.

Många av de närvarande passade även på att gå med i TvF och eftersom styrelsen var samlad blev medlemsintagningen klar på plats.

Vi kunde avsluta vårt

Notes out very canada pharmacy disappeared can an.

första medlemsmöte efter 3 timmar och nöjt konstatera att vi nu var 50 medlemmar.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.