Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
apr 062007
 

Mötet inleddes med de sedvanliga punkterna för ett årsmöte och all formalia revs av i en rasande takt (alla var kaffesugna). I  samband med fikat så hade vi också besök av Peter Vanhanen, Mika Porkka och Mats-Olof Blom från LiteGrip som ville informera sig vilka typer av kameror som används mest i Stockholm. De har ju bytt lokaler och finns nu tillsammans med Joson på Strindbergsgatan 58 och planerar att köpa in ny utrustning för uthyrning. Det var en intressant diskussion som följde.

När nu den nya styrelsen är vald och arbetet med att skaffa ”sponsorer” är i full gång och de kontakter som tagits så här långt är väldigt positiva, känner jag att vi är på rätt väg och att TvF inom en snar framtid kommer att kunna erbjuda sina medlemmar diverse nyttiga aktiviteter och trevliga erbjudanden.

Vi vill alla också tacka Graeme McBride för sin insats i styrelsen under 2006. Graeme har valt att lämna styrelsen.

Avslutningsvis vill jag bara tacka Europa Studios som upplät sina lokaler för oss. Det var vårt första årsmöte och kanske sista gången i de lokalerna. Tack.

Sorry, the comment form is closed at this time.