Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
mar 262008
 

TvF – Seminarium

Den 8e april är du som är medlem i Tv-Fotografernas förening välkommen till ett inspirationsseminarium med flera intressanta föreläsare.

Karin af Klintberg har producerat REA, Kobra, Värsta språket och Världens modernaste land för Sveriges Television. Hon fick, tillsammans med Fredrik Lindström, Stora journalistpriset 2003 i kategorin Årets förnyare för Värsta språket. Karin kommer att visa exempel och prata om influenser och arbetet med programmen Värsta Språket och Världens modernaste land.

Sven Åke Visén är Tv-fotograf och jobbar just nu i redaktionen för Kobra.
Han kommer att prata om arbetet med form, bilder och innehåll i Kobra.

Alexander Knudtzon Alvevi är exekutiv postproducent på Silverback.
Alexander kommer att prata om redigering, bildberättande och efterbearbetning. Vi kommer att få se exempel på chroma key, färgkorrigering och ljussättning.

Bengt Jägerskog är sedan 1971 anställd som filmare och senare också producent på SVT. Mest känd är han för sina dokumentärfilmer Älgjakt (1998), Hugo och Rosa (2002) och Ett stycke Sverige (2007). För Hugo och Rosa har han belönats med flera priser, bland annat det förnämliga Prix Europa 2003. Bengt kommer att visa exempel och berätta om sitt arbetssätt.

Ungefärligt schema:
14.15 Karin Af Klintberg
15.45 Sven Åke Visén
17.00 Alexander Knudtzon Alvevi
18.15 Bengt Jägerskog

Vi kommer dessutom att hinna med att mingla och fika.

Var: Sveriges Television Oxenstiernsgatan 34, stockholm  (Salen bakom fiket i huvudentrén.)
När: 8e april kl 14.00 (dörrarna öppnas 13.30)
Anmälan: Skicka ett mail med din anmälan till styrelsen@tvf.se

Vi hoppas verkligen att många av er har möjlighet att komma.
Välkomna!

ps. dagsschema kommer inom kort att plubliceras på hemsidan.

Sorry, the comment form is closed at this time.