Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
jun 032009
 

Hamish Hamilton. Foto:Sebastian MildDet tog ett dryg halvår av mailande och planerande men den 29e maj så blev det äntligen av. Ett exklusivt seminarium med den Brittiske bildproducenten och producenten Hamish Hamilton. Det var första gången som Hamish stod inför publik för att prata om sitt jobb, sina ideer, den kreativa processen m.m.
Inför detta seminarium så frågade Hamish hur länge vi tyckte han skulle prata, vi föreslog ca 3 timmar varpå han sa att i så fall kommer det att bli en mycket lång kaffepaus. När det väl kom till kritan så visade det sig att han hade massor att prata om och nog kunde hållt på någon timme till.
Han visade flera exmpel ur dvdproduktioner med u2, robbie williams och ur tvproduktioner som till exempel Mtv music awards.

Han pratade också en hel del om det speciella samarbetet han har med assistant director Haley och vision mixer Rob. Dom har ett intressant sätt att jobba på som syns i denna video som han också visade under seminariet.

Hamish Hamilton. Foto:Sebastian Mild

TvF är väldigt nöjda med att så många kom och lyssnade och vi hoppas kunna göra fler liknande seminarier i framtiden.
Seminariet filmades och delar av det kommer senare att finnas tillgängligt här på www.tvf.se.

Foto: Sebastian Mild

Sorry, the comment form is closed at this time.