Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
maj 242011
 

Igår kväll korades vinnarna i Tv-Fotografernas Förenings fotopris Gyllene Snittet. Kristofer Lundström var konferencier på galan som hölls i filmhuset på gärdet i Stockholm. Prisutdelare var Lisbeth Åkerman, Henric von Zweigbergk, Peter Mild, Robin Hofwander och kersti Grunditz. Vinnarna tog emot sina priser till hurrarop och applåder av ca 70 personer som samlats för att hylla pristagarna.

I Bilden: Jon Jogensjö, Ola Christoffersson, Tomas Antonsson (Foto: Sebastian Mild)

Vinnarna är:

Årets Tv-Fotograf multikamera: Tomas Antonsson
Motivering: Förutom att han tar fantastiska bilder, har takt och smak så har han en magisk förmåga att hela tiden förstå vad de andra fotograferna tar för bilder och därmed veta vad som saknas och var och när han är i vägen. Han är allround men samtidigt spjutspets

Årets Tv-Fotograf enkamera: Ola Christoffersson
Motivering: Med patos, närvaro och säker, nästan grafisk, bildkomposition och med ett fint utnyttjande av det befintliga ljuset ger han oss en oerhörd känsla av att vara med på plats som vittnen mitt i den enorma förstörelsen.
Bidrag: Reportage för Uppdrag Granskning ”I största hemlighet”.

Årets Prestation: Jon Jogensjö
Åkte och filmade hela vasaloppet med kamera, steadycam och dessutom sändningsutrustning på ryggen. Hela loppet direktsändes i svtplay.
Motivering: För sin entusiasm och kreativa lekfullhet i fotoyrket. Att med bravur ha genomfört

Amazon washing well canada pharmacy fine that any you’ve canadian online pharmacy They stayed versatility!

något som de flesta skulle ansett som ogenomförbart.

Årest Synk / porträtt: Jörgen Lindskog
Motivering: Stor harmoni och fantasi i komposition och ljus, parat med en stark och tydlig bildkänsla.
Bidrag: Personporträtt för programmet ”Minuten”.

Sorry, the comment form is closed at this time.