Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 242011
 

Under nästan fyra timmar visade Dennis tekniska specifikationer och talade om för- och nackdelar med de olika kamerorna och publiken stack då och då in frågor.
Jag tror att vi alla fick en bättre inblick i hur dessa modeller fungerar och som Dennis så ofta påpekade, att det gäller att välja verktyg efter uppgiften.
Efter att ha tagit in rätt mycket fakta fick alla sedan på slutet en chans att titta lite närmare på de olika kameramodellerna med riggar som bla Göran Hasselström från Pinjong hade varit snäll att ställa upp med. Sony visade också upp sin senaste OLED monitor och Johan Swedbrink bidrog med sin Panasonic AG-AF100. Stort tack också till Studio FTK för lån av förträffliga lokaler. Vi återkommer gärna.

Se fler bilder på vår Facebooksida.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.