Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Dec 202011
 

Det var ett stort intresse sist så Tv-Fotografernas Förening arrangerar ännu en gång ett seminarium med dom nu så populära singelsensorkamerorna. Så ni som missade det sist får nu ännu en chans till att närvara. Föredragshållare är återigen Dennis Ersöz som är en erfaren fotograf och har satt alla dessa kameror på prov. Dennis kommer att visa filmat material och prata om kamerornas olika egenskaper samt bjuda in till diskussion om fördelar och nackdelar. Det kommer även att finnas möjlighet att testa kamerorna på plats.

Minimässa.
I samband med seminariet så bjuder TvF in diverse leverantörer för att visa kameror och tillbehör. Detta sker innan seminariet.

Mässa kl 14-17
Seminarium kl 17-21

Det finns begränsat med platser så anmäl dig så fort som möjligt.

Kamerorna det handlar om är:
Sony PMW-F3
Panasonic AG-AF100
Sony NEX FS100
Canon 5D mark II
Kanske fler…

När: Tisdagen den 7e februari kl 14:00 – 21:00
Var: StudioFTK, Alsnögatan 9, Stockholm (Karta finns på www.studioftk.se)
Anmälan: Anmäl dig på följande länk. Anmälningsformulär. Skulle länken inte funka så hittar du den även på www.tvf.se.
Pris: Medlemmar i TvF & BLF går gratis på detta seminarium. Övriga betalar 100kr kontant i dörren.

Välkomna!

Sorry, the comment form is closed at this time.