Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
feb 212012
 

Dags att nominera era kollegor till Gyllene Snittet 2012. Tv-Fotografernas Förenings tv-fotopris. I år skickar man inte in några bidrag utan vi hjälps alla åt att nominera de tv-fotografer vi tycker varit bäst under året och sedan tar juryn över och utser vinnaren i respektive kategori. Sista nomineringsdag är den 16e april.

Kategorierna är:

Årets Tv-fotograf – Enkamera.
Långa dokumentärer, korta nyhetsinslag, realityserier, personporträtt och intervjuer är bara några av dom utmaningar tv-fotografen kan stöta på. Men det handlar alltid om att med bilder göra historien rättvisa.
Vem som helst får nominera fotografer som är medlemmar i TvF och som under 2011 stuckit ut från mängden med sitt bildarbete som tv-fotograf. Vinnaren utses av Gyllene Snittets jury.
Vinnaren får ett pris och ett stipendium på 8.000 kr.
Nominera genom att klicka här.

Årets Tv-fotograf – Multikamera.
Flerkamerafotografer är en viktig del i ett team där alla tillsammans med bildproducenten jobbar för ett bra bildberättandet. De jobbar med sport, samhällsprogram, underhållning m.m. i studio eller med outside broadcast.
Vem som helst får nominera fotografer som är medlemmar i TvF och som under 2011 stuckit ut från mängden. Någon som i flerkameraproduktion gjort ett fantastiskt jobb under en speciell produktion eller som alltid är en klippa att luta sig mot. Vinnaren utses av Gyllene Snittets jury.
Vinnaren får ett pris och ett stipendium på 8.000 kr.
Nominera genom att klicka här.

Årets Prestation.
En kategori där en Tv-fotograf uppmärksammas för en extraordinär insatts under 2011. Här kommer alltså alla Tv-fotografer i Sverige i fråga. Medlemmar i TvF så väl som icke medlemmar. Exakt vad som menas med extraordinär insatts kan komma att skifta år från år. Huvudsaken att personen gjort ett professionellt jobb och är ett föredöme för vår yrkesgrupp. Vinnaren utses av Gyllene Snittets jury.
Vinnaren får ett pris och ett stipendium på 4.000 kr.
Nominera genom att klicka här.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.