Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
maj 112013
 

gs_logga_text2013För att inte Gyllene Snittet ska försvinna för gott så beslöt TvF:s styrelse vid sitt senaste möte att genomföra ett, ”Gyllene Snittet light” i år. Redan nu i maj faktiskt, närmare bestämt den 21 maj.
Inga bidrag har sänts in och inget nomineringsförfarande har förekommit och ingen jury.
Vi vill i första hand att det ska bli en Fest, alltså Gyllene Snittet 2013 The Party!
Men för att det ändå ska bli lite gala så har vi faktiskt några pristagare i år också. Den här gången framtagna av TvF:s styrelse. Vid det första styrelsemötet med den nya styrelsen så beslöt vi dels att genomföra Gyllene Snittet och pratade ihop oss om 3 vinnare i kategorierna, Årets tv-fotograf enkamera, Årets tv-fotograf flerkamera och Årets prestation. Alltså igen påverkan har förekommit, däremot har vi helt personligt föreslagit och kommit fram till 3 stycken värdiga vinnare som får varsitt snyggt pris.
Självklart vill vi att det ska gå till på ett annat sätt om vi beslutar oss för att fortsätta med Gyllene Snittet även nästa år. Men det kräver, som ni kanske har föstått vid det här laget, mer resurser både ekonomiskt och arbetsmässigt.
Vi vill i alla fall inbjuda alla, så väl medlemmar i TvF som icke medlemmar till denna festkväll. Så sprid detta i branschen. Dock måste vi ha en anmälan så vi vet hur många som kommer.

Var: Nordic Light Hotel, Stockholm.
När: Tisdagen den 21 maj kl 19.00 – 23.30
Anmälan: Anmäl dig på denna länk.

Sorry, the comment form is closed at this time.