Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
aug 262016
 

Onsdag 31 augusti
kl. 20:00 – 22:00

Bio Rio
Hornstulls Strand 3

TvF inbjuder till en spännande kväll med filmvisning av Kung Fury och efterföljande genomgång av arbetet och visning av breakdowns.

Föreläsare: Cameron Scott och Matilda Olsson.
Seminariet hålls på svenska

Kung Fury gick från idé till internetfenomen på rekordtid, och det var den Stockholmsbaserade Animations- och VFX-studion Fido som hjälpte regissören David Sandberg att förverkliga sin dröm. Filmen kan beskrivas som en 30 minuter lång berg-och-dalbanefärd fylld av visuella effekter och Fido gjorde 90% av dessa.
Filmens VFX-supervisor Cameron Scott och VFX Producer Matilda Olsson berättar om Fidos arbete med filmen.

Cameron Scott, Head of 3D, VFX Director
Australienfödde Cameron började sin karriär som 3D-animatör i Melbourne på 90-talet, och har bl.a. arbetat på den prisade VFX-studion Animal Logic. Sedan han började på Fido för över 15 år sen har han varit inblandad i hundratals produktioner och i egenskap av VFX Supervisor har han haft avgörande kreativt inflytande över animation och visuella effekter i mängder av reklamfilmer och långfilmer.

Matilda Olsson var VFX producer för Kung Fury och ledde projektet tillsammans med Cameron. Efter Kung Fury har Matilda haft hand om flera av Fidos större VFX-projekt, inklusive ”The Walking Dead”, ”Fear The Walking Dead” och den kinesiska blockbustern ”League of Gods”.

Välkomna.

Fri entré. Bara att klicka ”Kommer”.
Anmäl Här:

https://www.facebook.com/events/1511201582230669/

Sorry, the comment form is closed at this time.