Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
sep 142016
 

Bildresultat för gefvert

Vi vill varmt rekommendera alla våra medlemmar att ta de försäkringar som Gefvert tagit fram för TvF:s räkning.

https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=52ec15c813&view=att&th=1549a625d2835dfd&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw

NYHET! Företag Hemma
Nu kan TvF tillsammans med Gefvert erbjuda en försäkring för dig som arbetar med hemmet som bas. En hemförsäkring täcker inte skador som kan uppstå om du är ute på uppdrag eller om du får din utrustning stulen eller att den går sönder i en olycka. Med Gefverts Företag Hemma är både du och din utrustning försäkrad. Ett tryggt alternativ!

NYHET! Flygansvarsförsäkring för Drönare
Nu kan Gefvert tillhandahålla en ansvarsförsäkring när du arbetar med drönare. Om din drönare skulle åsamka skada och någon ställer ett krav mot dig kan du få hjälp med att:
o Utreda din skadeståndsskyldighet

o Förhandla med motparten

o Föra din talan och betala eventuella rättegångskostnader

o Betala eventuellt utdömt skadestånd till motparten

Läs mer: http://gefvert.se/org/tvf/forsakring/231/includes/

Arlandaförsäkringen för dig som reser i farliga områden
Arlandaförsäkringen är unik för dig som ska resa i ett land som UD avråder ifrån. Försäkringen innehåller moment som flygolycksfall och krigsrisker, invaliditets- och dödsfallsersättning, krisförsäkring och överfallsskydd. Om du har en företagsförsäkring via Gefvert ingår en reseförsäkring som du kan utöka om du ska resa till ett oroligt land.
Läs mer: http://gefvert.se/org/tvf/forsakring/234/page/210

 

Sorry, the comment form is closed at this time.