Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 242016
 

Mediateknik Lighting Workshop 2016

Den 7:e och 8:e december i Filmhusets Studio 3 håller vi en Lighting Workshop.

Tillverkande företag såsom Aladdin, Cineo Lighting, DOP Choice, K5600 Lighting, Litegear och Litepanels kommer att finnas på plats med representanter som svarar på frågor och visar sitt produktsortiment.

Vi kommer ha byggt upp tre olika sets där du som besökare ges möjlighet att testa olika ljusinstrument i olika miljöer.

Varmt välkomna!

mediateknik2016dec

Sorry, the comment form is closed at this time.