Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
maj 092017
 

Torsdagen den 4 maj hölls ett panelsamtal kring frågor om arbetsmiljö och arbetstider i tv-branschen på Bio Rio i Stockholm. Efter den enkät som gjordes i höstas och den debattartikel på Aftonbladet Debatt i vintras så ville nu Teaterförbundet för scen och film tillsammans med TvF få lite synpunkter både från kanaler, produktionsbolag och tv-arbetare. Samtalet leddes av Lennart Persson. Vi ser det här som en start på en dialog kring de här viktiga frågorna.

Foto: Peter Mild

Sorry, the comment form is closed at this time.