Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
sep 182017
 

Digital Video Tools bjuder in till en dag om 4K och HDR.

 

Välkomna till en dag fylld med kunskap! 4K? HDR?

Vi på Digital Video Tools AB får nästan dagligen frågor om inspelning, lagring och efterbearbetning av högupplösta format. Vi kan en del och delar gärna av oss av detta. Men för att ge våra goda vänner i branschen lite mera kött på benen så bjuder vi in till en dag av kunskap förmedlad av Mats Jungner, Öystein Riise Naess och Anders Olsson.

Panasonic AU-EVA1

Dual Native ISO, 5.7K, Super 35 cinema camera, EF mount

Atomos Sumo 19″

HDR, 10bit panel, inspelning upp till 4K 12bit RAW,


Mats Jungner – EHT AB kommer att föreläsa om 4K/HDR. Upplösningar, bildskärmar, ögats förmåga att se allt etc. Detta tar c:a 1,5 timme. Gott om tid för frågor och svar.

Öystein Riise Naess – AVIDNordics berättar om AVID:s nyheter från IBC samt arbetsflöde för HDR/4K sett från Avid:s synvinkel c:a 1,5 timme. Gott om tid för frågor och svar.

Anders Olsson– Global Distribution pratar om Atomos skärmar och inspelningsenheter som klarar 4K/HDR/RAW c:a 1 timme. Gott om tid för frågor och svar.

När:             28 September

Var:              Hangövägen 18, plan 3 – Allkonstrummet

Tid:               10.00 – 15.00

Anmäl dig till oss på event@dvtools.se . Ange namn, mailadress och telefonnummer så vi kan nå dig om det blir några förändringar för vårt event.


Digital Video Tools AB, Hangövägen 18, 11541 Stockholm
08 – 50 60 10 60

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sorry, the comment form is closed at this time.