Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 152017
 

TvF kallar till MEDLEMSMÖTE onsdagen den 22/11 kl. 18.00-19.30 på Hotel Kungsträdgården Västra Trädgårdsgatan 11B i Stockholm.

NU HAR NI CHANSEN!

TvF har aldrig utgett sig för att vara någon slags fackförening och har inte haft som mål att driva arvodes, arbetstids och övertidsfrågor trots att många medlemmar har önskat det men med tanke på den senaste tidens turbulens och missnöje inom mediebranschen ser vi nu en möjlighet att lyfta dom frågor som många medlemmar har önskat, med kanaler och produktionsbolag. D.v.s. frågor om t.ex arbetstid och övertidsersättning. För att kunna göra det på bästa sätt behöver vi ha ett medlemsmöte där vi får höra era åsikter och kan få förslag på hur ni vill att vi ska gå till väga. Hur ska t.ex övertidsersättningen utformas? Nu räcker det inte längre med att sitta och gnälla över långa arbetstider och icke existerande övertid på fikarasten. Nu har ni alla chansen att lyfta frågorna på riktigt och därför är det viktigt att just du kommer på mötet så kanske vi kan se till att tillvaron för oss tv fotografer blir lite bättre.

Putte Salminen kommer också att informera om BLF:s arbete med prisguider och arbetet mot fulavtal och BLF:s ordförande Paul Vestergren kommer bl.a att informera om kabelersättning.

Alltså väldigt viktigt att så många som möjligt kommer och deltar i diskussionen.

Skicka gärna ett mejl till styrelsen@tvf.se om ni kommer.

Sorry, the comment form is closed at this time.