Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/5/5/8/tvf.se/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
aug 232018
 

Hej medlemmar.

Som ni kanske vet så har vi genomfört ytterligare ett byte av medlemsregister.
Det nya heter Cardskipper och är en plattform som ger oss tillgång till ett digitalt medlemskort,
eventinformation, medlemsrabatter, fakturering mm.
Den 16 juni fick alla medlemmar ett mejl från Cardskipper med instruktioner om hur man laddar ner appen och betalar medlemsavgiften.
Det visar sig nu att av ca. 200 medlemmar så har 107 laddat ner appen men bara 49 har betalat årets medlemsavgift!
Styrelsen uppmanar nu alla som inte betalat att göra det omedelbart för att se till att kassan inte sinar. Vi som engagerar oss i styrelsearbetet jobbar som ni förstår helt ideellt men föreningen behöver intäkterna från medlemsavgifterna för att kunna bedriva sin verksamhet med seminarier, stipendier mm.
Den 30/9 är inte sista betalningsdag utan då upphör medlemskapet om inte avgiften är betald. Eftersom årets medlemsavgiftsfaktura inte gick ut i början på året så är det meningen att man nu betalar på en gång.
Ni som laddat ner Cardskipper men inte betalat uppmanas nu att öppna appen och betala på en gång och ni som inte ens har laddat ner Cardskipper uppmanas att antingen leta reda på det gamla mejlet från den 16 juni (kolla även i skräpposten) eller invänta det nya mejlet.
TRYCK PÅ LÄNKEN OCH FÖLJ INSTRUKTIONERNA I MEJLET. NI HAMNAR I APPEN, ÖPPNA MED LÖSENORDET DÅ SER NI ATT AVGIFTEN INTE ÄR BETALD. VÄLJ BETALNINGSSÄTT OCH BETALA I APPEN.
Med anledning av den nya lagen GDPR så är det viktigt att alla personuppgifter är riktiga och uppdaterade och att medlemmar som inte godkänner att uppgifterna lagras hör av sig till styrelsen@tvf.se.

Sorry, the comment form is closed at this time.